← Terug
Daguitstap Ikea met ABO

Daguitstap Ikea met ABO

Na een fikse regenbui, kwam de zon er dan toch door en vertrokken we (na briefing) richting Gent. Met z’n allen gezellig in het schoolbusje, rustig wakker worden! Eén leerling durfde het zelfs aan om met eigen vervoer naar Ikea te rijden!
Proficiat Robbe C. met het behalen van je rijbewijs!

10.15 Aankomst in Gent. We verzamelen aan de ingang en starten na een korte uitleg aan de zoekopdrachten doorheen de winkel. Elke groep start bij een andere afdeling in de winkel (gebruik maken van plattegronden in de winkel) en gaat op pad. Ze gaan van de kinderafdeling tot badkamers, verlichtingen, woonkamers, dressings, keukens, ...

12.00 Verzamelen aan het restaurant: tijd om gezellig te tafelen en op restaurant te gaan! Iedereen kiest zijn menu en dessert! Tussendoor babbelen we gezellig met elkaar en bespreken we de activiteit voor de middag.

13.00 Opdracht in het magazijn, opzoeken van plaats en nummer van opgegeven artikelen .Ook is er tijd om persoonlijke boodschappen te doen, langs de kassa of selfscan te passeren ! Sommige leerlingen gingen volledig op in het interieur.
Goed gedaan jongens!

14.20 Verzamelen aan het restaurant: Indienen van de taken en tijd voor een pauze met bijhorend drankje en versnapering! Lekkere ijsjes hebben ze in de Ikea, toch?
Gezellig!

15.00 Inladen van het busje – vertrekken richting Oostende!

15.55 Aankomst!

Wat een gezellige, leerrijke dag!
Veel succes bij jullie volgende bezoek aan Ikea!